Door op "GOEDKEUREN" te klikken, accepteer je het opslaan van cookies op jouw apparaat om website navigatie te verbeteren, site gebruik te analyseren, en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacy beleid voor meer info.

Ons portfolio vind je hier!

We hebben al veel mooie projecten mogen realiseren met allerlei verschillende leuke bedrijven. Hier zijn we enorm trots op! Hieronder vind je een aantal voorbeelden van wat wij onder andere gemaakt hebben. Want dit is echt lang niet alles. Neem vooral contact met ons op, dan kijken we samen wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Dit zijn een aantal van de bedrijven waar wij mee werken:

■ ABZ Seeds B.V.
■ Code Ez
■ De Houtexpert B.V.

■ Café De Roode Leeuw
■ Good Company Barber
■ Grasdrogerij Hartog B.V.

■ Holland Infrarood Techniek B.V.
■ Houthandelwebshop.nl
■ Huttendorp Andijk

■ Koopman Oefentherapie
■ Kuin Makelaardij
■ Meyn Foodprocessing Technology B.V.

■ Rolan Robotics
■ We Improve
■ En meer!

Portfolio

De Houtexpert

De Houtexpert B.V. had iemand nodig die de invulling voor hun website perfect kon verzorgen. Zo hadden ze foto's nodig, teksten, projectbeschrijvingen, SEO optimalisatie en meer! Wij hebben dit met een prachtig resultaat verzorgd. De site ziet er nu prachtig uit. Maar wij beheren deze site nu ook!

Houtexpert Website Macbook Mockup
Foto houten balk
Foto houten bureau
Foto loods
Foto man met balk in Loods Houtexpert
Video ABZ Seeds Macbook Mockup

Portfolio

ABZ Seeds

Voor ABZ Seeds hebben we een heleboel mooie video-projecten mogen realiseren! Zo hebben we samen een aardbeivlog serie gemaakt en verschillende andere videoconcepten neergezet. We hebben de concepten gevormd en gefilmd.

Mockup aardbeivlog 8
Mockup aardbeivlog 3
Mockup aardbeivlog 1
Mockup kerstgroet ABZ

Portfolio

Kuin Makelaardij

Kuin Makelaardij kwam naar ons toe met een doel: verbeteren naamsbekendheid en vergroten bereik van de Social Media. We maken nu samen prachtige concepten en verzorgen de site, Social Media, advertenties in de krant en meer! We bereiken met de concepten gemiddeld 4x meer accounts dan dat Kuin Makelaardij volgt, daarnaast groeien de volgers gemiddeld 10% per maand.

Mockup Reels video woning kuin
Mockup Reels video woning kuin
Mockup reels video tip 4
Mockup reels video tip 10
Mockup reels video Allard
Mockup website We Improve

Portfolio

We Improve

We Improve zocht iemand die de Social Media kan organiseren, banners kan designen, een website kan bouwen, video's en foto's kan maken, iemand die eigenlijk alles kan regelen op gebied van Media & Marketing! Dit doen wij met veel passie en plezier en met prachtige resultaten en reacties.

Vrouw die plankt in sportschool
Wim met vrouw die plankt in sportschool
Mensen in sportschool
We Improve Video iPhone Mockup

Portfolio

Grasdrogerij Hartog

Wij beheren de Google Ads van Grasdrogerij Hartog B.V. en overzien het design en de bouw van de nieuwe website van het bedrijf. We hebben onder andere bij de bestaande Ads campagnes een kosten reductie van 33,0% gerealiseerd tegen vrijwel gelijke resultaten, een nieuwe campagne ingezet met als doel weergaven waarbij met een budget stijging van 12% wel 120% meer weergaven behaald zijn, en meer! Google Ads is een krachtig middel, als je het goed inzet.

Google Ads iMac Mockup
Foto Nova heater

Portfolio

Holland Infrarood Techniek

Voor Holland Infrarood Techniek B.V. Doen wij veel! Zo maken we de productfoto's, beheren we de huidige websites, Bol.com verkoopagina, marktplaatspagina, Social Media en Google Ads. Daarnaast organiseerde we de opzet van een nieuwe webshop gericht op particulieren, maken we prijslijsten, manuals en brochures.

Foto Supra heater
Foto Aqua heater
Foto Nova Twin Heater
Foto HLW heater